O NAMA

VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI I REGIONU.

ISKUSTVO

Naš iskusni tim i ovlašćeni inženjeri sa odgovarajućim licencama, predstavljaju garanciju visoko-kvalitetnog projektovanja i realizacije sistema u industrijskim, poslovnim i stambenim objektima.

OPREMA

Uvozimo opremu direktno od proizvođača i uvek smo u koraku sa novim tehnologijama. Zahvaljujući našim skladišnim kapacitetima opreme, u svakom trenutku imamo stabilan lager proizvoda.

ZNANJE

Ponosni smo na činjenicu da smo do sada radili sa preko 20.000 zadovoljnih klijenata, koji najbolje govore o našoj stručnosti i kvalitetu usluga koje pružamo.

NAŠA MISIJA

Naša misijia zasniva se na poštenim i brižno negovanim, dugoročnim odnosima sa našim zaposlenima i klijentima. Kao lider na tržištu Srbije i u regionu, konstantno
prilagođavamo naše poslovanje, osluškujući potrebe naših klijenata.
Businessman hand pulling or placing wooden Blocks or Dominoes. Business, Risk Management, Solution and strategy Concepts
Businessman hand pulling or placing wooden Blocks or Dominoes. Business, Risk Management, Solution and strategy Concepts

NAŠA VIZIJA

Vizija naše kompanije bazira se na principima konstantnog i timskog rada, težimo unapređenju poslovanja i kvaliteta proizvoda i usluga, u cilju stvaranja njihove veće vrednosti.

NAŠE VREDNOSTI

Svaka kompanija zavisi od poverenja koje joj poklanjaju njeni klijenti i partneri.

Zato nastojimo da to poverenje konstantno opravdavamo.

ZAPOSLENI

Naši zaposleni su nam na prvom mestu. Macchina Security pokreću ljudi i naši zaposleni su upravo ti koji ne samo da implementiraju veće vrednosti, već ih u svakodnevnom radu dopunjuju i kreiraju.
macchina-security-o-nama
krakenimages-376KN_ISplE-unsplash

KLIJENTI

Sve za kupca i za kupca sve. Usluga klijentima nije sektor – ona je utkana u DNK naše kompanije i našeg brenda.

ODGOVORNOST

Naša kompanija je naša odgovornost. Osnažujemo i nadahnjujemo jedni druge.
To je ono što Macchina Security čini
dinamičnom i usmerenom ka budućnosti.
Group of cheerful business people discussing project sitting at coffe table during meeting, shot from behind glass, copy space
Handhaking after successful meeting on construction site

AGILNOST

Predvodimo promene koje će oblikovati našu budućnost. Nastojimo da budemo relevantan činilac u svim novim situacijama. Biti bolji od ostalih znači preuzeti vođstvo.

Sve radove izvodimo po nacionalnim i međunarodno priznatim standardima.

Kvalitet naših proizvoda, usluga i integrisanih rešenja garantuje i dugotrajna saradnja sa našim partnerima, vodećim proizvođačima sigurnosne opreme kao što su: Dahua, Hyundai, Crow, Carrier, Elkron i mnogi drugi.