PAMETNA KUĆA
KONTROLA GREJANJA I HLAĐENJA

Ne morate da brinete da li ste ostavili uključeno grejanje, jer u svakom trenutku možete da uključite ili isključite Vaš klima uređaj, kotao, ventilaciju ili da podesite temperaturu koja Vam najviše odgovara, bilo da se nalazite kod kuće/na poslu ili ste na nekoj udaljenoj lokaciji.

UPRAVLJANJE RASVETOM

Podešavajte svetla shodno Vašim potrebama, bez obzira gde se nalazite. To možete učiniti samo jednom i sistem će zapamtiti Vaše željene komande u zavisnosti od doba dana - da li je jutro, dan ili veče. Takođe, ukoliko su svetla ostala uključena i nikog više nema u prostorijama, sistem će to sam prepoznati.

KONTROLA I UPRAVLJANJE SA SVIM ELEKTRIČNIM UREĐAJIMA

Daljinskim ili automatskim putem upravljajte raznim električnim uređajima koje imate u svom domu, poput kućnih aparata, osvetljenja, grejanja i klimatizacije...a sve u cilju Vašeg povećanog komfora kao i uštede energije.

DALJINSKI VIDEO NADZOR

Omogućava Vam da sa bilo kog mesta gde se nalazite, preko svog računara ili mobilne aplikacije, možete uživo da pratite sva dešavanja u Vašoj kući i/ili dvorištu kao i da vratite snimak unazad kada je to potrebno i kada Vi to želite.

INTELIGENTNI ALARMNI SISTEM

Omogućava Vam upravljanje alarmom putem mobilne aplikacije, gde god da se nalazite, i uvid u alarmno stanje u svakom momentu kako biste uvek bili sigurni da li je došlo do provale ili je u pitanju lažna uzbuna, da Vi ili neko drugi nije zaboravio da aktivira alarm...

DOJAVA POŽARA I DETEKCIJA GASA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Corporis vel, ipsam repellendus, perferendis quos dolore! Incidunt vel doloremque, velit itaque?

DETEKCIJA CURENJA VODE

Mogućnost dobijanja adekvatnih i pravovremenih upozorenja na telefon, koji vam na vreme odnosno pre nastajanje velike štete javljaju ukoliko postoji potencijal za nastanak nekog kvara koji može da prouzrokuje curenje vode i poplavu.

VIDEO INTERFON I KONTROLA PRISTUPA

Jednostavno povezivanje sa mobilnom aplikacijom omogućava da imate potpunu kontrolu nad dešavanjima ispred Vašeg doma, u svakom trenutku i gde god da se nalazite. Tako npr. možete, na jednostavan i lak način, da otvorite vrata kome god želite i kada niste kod kuće i bez obzira na Vašu udaljenost.

VIDEO I AUDIO FUNKCIJE

TV uređaji i kvalitetno ambijentalno ozvučenje, sa adekvatnom raspoređenošću zvučnika i prateće opreme, prilagođeno u zavisnosti doba dana ili noći ili prema drugim zadatim parametrima.

UPRAVLJANJE ENERGETSKIM OPTEREĆENJEM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Corporis vel, ipsam repellendus, perferendis quos dolore! Incidunt vel doloremque, velit itaque?

UPRAVLJANJE SISTEMOM ZA ZALIVANJE

Daljinsko upravljanje sistemom za zalivanje na osnovu pametnih senzora, koje omogućava ne samo uštedu vode već i uštedu vremena i novca jer gde god da se nalazite možete podesiti otvaranje ventila u skladu sa trenutnim potrebama zemljišta.

POMERANJE ZAVESA, ROLETNI I ŽALUZINA

Pametan sistem omogućava i kontrolu motorizovanih roletni, zavesa i žaluzina. Na osnovu ličnih potreba možete definisati različita scenarija kao što je automatsko spuštanje svih roletni nakon napuštanja kuće, spuštanje određenog broja roletni prilikom odlaska na spavanje i mnoge druge automatizovane opcije.

DETEKCIJA I UPOZORENJE NA KVAROVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Corporis vel, ipsam repellendus, perferendis quos dolore! Incidunt vel doloremque, velit itaque?

UPRAVLJANJE GARAŽNIM VRATIMA I ULIČNIM KAPIJAMA

Gde god da se nalazite, putem mobilne aplikacije, možete da nadgledate trenutna dešavanja ispred Vašeg doma kao i da upravljate garažnom kapijom ili rampom.

SIMULACIJA PRISUSTVA

Sistem pamti navike korisnika objekta i simulira njegovo prisustvo uključivanjem i isključivanjem rasvete, ambijentalnog ozvučenja, podizanjem i spuštanjem roletni i zavesa i sličnih radnji.